Praktijk voor Seksuologische Therapie Nijmegen

Monique Peters

  • Bewegingswetenschapper

  • Psychomotorische therapeut FVB

  • Supervisor LVSC/ St!R

  • Seksuoloog NVVS/SH

 

Monique Peters is in 1994 afgestudeerd als bewegingswetenschapper en in 1995 als psychomotorisch therapeut. In 2008 heeft zij de postacademische opleiding Seksuologie afgerond. Zij is geregistreerd seksuoloog bij de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie (NVVS). Als seksuoloog werkt zij sinds 2008 in het Maasziekenhuis Boxmeer. Zij heeft 15 jaar in een orthopedagogisch behandelcentrum gewerkt met jongeren met een licht verstandelijke beperking, eerst als psychomotorisch therapeut, maar ook als seksuoloog.

Vanaf 1 maart 2016 is zij werkzaam als lichaamsgericht therapeut en seksuoloog NVVS in het Revalidatiecentrum Drechtsteden in Dordrecht. Daarnaast is zij in januari 2017 gestart met de opleiding Psychotraumatologie.  Sinds mei 2004 heeft zij een eigen praktijk en vanaf 1 januari 2012 werkt zij samen met haar collega's van de Praktijk voor Seksuologische Therapie (PVST).

Binnen deze praktijk is zij gespecialiseerd in: de seksualiteitsontwikkeling bij kinderen en jongeren, verwerking van psychotrauma’s, seksuele relatieproblemen, verschil in seksuele behoeften en pijn bij het vrijen.

Voor praktijkadres, telefonisch spreekuur en e-mail van Monique Peters:  zie Praktijkadressen.

 

 

Realisatie: Numaga-Design