Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het algemeen e-mailadres, zoals hieronder weergegeven. Daarnaast kunt u ook direct contact op nemen met de therapeut waar u graag door behandeld wilt worden. De contactgegevens van iedere therapeut zijn te vinden op hun eigen pagina onder Team

Contact

Bereikbaarheid

Alle therapeuten zijn direct bereikbaar via hun persoonlijke telefoonnummers en e-mailadressen. Zie hiervoor de pagina Team.
Daarnaast hebben wij een algemeen e-mailadres en telefonische spreekuren.

E-mail: info@pvst.nl

Als u een e-mail stuurt naar ons algemene e-mailadres, krijgt u uiterlijk binnen een week een reactie van ons met verdere informatie en zo nodig advies met welke behandelaar binnen de PVST u het beste contact kunt opnemen. Deze behandelaar draagt verder zorg voor de intake en het starten van uw behandeling.
Let op: dit e-mailadres loopt via een niet-beveiligde verbinding. Wees voorzichtig met uw privacy. Latere (inhoudelijke) correspondentie kan via een beveiligde omgeving verlopen.

Telefoon:

De Praktijk voor Seksuologische Therapie heeft tweemaal per week een telefonisch spreekuur:
Monique Peters is direct bereikbaar op maandag van 18.30 – 19.30 uur op tel. 06 83 57 91 87.
Anne Vervoort is direct bereikbaar op vrijdag van 12.00 – 13.00 uur  op tel. 06 23 77 68 50. 
Voor zorgprofessionals, zoals huisartsen, is Anne tevens te bereiken via de beveiligde zorgomgeving SIILO.
Op beide telefoonnummers kunt u ook op andere momenten een bericht op het antwoordapparaat inspreken, waarna u uiterlijk binnen een week wordt teruggebeld.
Let op: Tijdens de vakantieperiodes kan het voorkomen dat u vaker het antwoordapparaat krijgt en dat mails wat langer op beantwoording moeten wachten.
Onze excuses hiervoor
.

Contactformulier

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.